Pauwmans 

Koffie, thee en wat lekkers in de Broekpolder of op jouw evenement!

WELKOM BIJ PAUWMANS!
Wij zijn Pauwmans, vier enthousiastelingen met een passie voor koffie en gastvrijheid!  Wij hebben in januari 2021 de handen ineen geslagen en met elkaar een foodtruck gekocht. Na wat knutselwerk hebben we de kar omgetoverd tot een prachtige, knusse en mobiele koffiekar. Toen ook de vergunning werd goedgekeurd, kon ons avontuur beginnen...


Foto; Harrie Frielink - Jp FotografieFoto; Harrie Frielink - Jp Fotografie

KOFFIE IN DE BROEKPOLDER  
Tussen 1 september en 31 mei staan wij ieder weekend met onze foodtruck in de
Broekpolder, ter hoogte van de houten fietsbrug. Onze Pauwmans-truck staat letterlijk in verbinding tussen de Holy en de Broekpolder. Of je nu komt wandelen met je hond, of wilt fietsen door de prachtige natuur; bij ons ben je aan het juiste adres! 

Wij serveren onze eigen Pauwmans koffie bonen (hier verkrijgbaar), en voor de kinderen staan er lekkere drankjes klaar. Sporters kunnen even bijtanken; Een sportdrankje of een stuk fruit behoort ook tot ons assortiment. 


VERHUUR
Behalve dat wij gedurende 8 maanden te vinden zijn in de Broekpolder, is onze Pauwmans de rest van het jaar ook beschikbaar voor verhuur. Je verjaardagsfeestje, bedrijfsborrel, bruiloft of beurs heeft meteen een eyecatcher, en je bent zelf vrij om de foodtruck zo in te richten als je zelf wilt. Huur onze foodtruck compleet met koffiemachine en koeling, of richt de Pauwmans naar eigen smaak in. Veel is mogelijk, en wij denken graag met jullie mee! Gebruik de onderstaande button om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze openingstijden

zaterdag
10:0016:00
zondag
10:0016:00

LIKEUR 
Tijdens onze zomerstop in de zomer van 2021 waren wij op zoek naar iets nieuws, iets waarmee wij Pauwmans nog meer op de kaart konden zetten. Na vele avondjes sparren en bedenken kwam een goede vriend met het idee om een eigen likeur te ontwikkelen. Vanaf dat moment zijn er dagen, weken en zelfs maanden voorbij gegaan om het perfecte likeurtje te maken, waarbij het uitgangspunt was dat de fles en de likeur meteen aan Vlaardingen moest denken. Dat is volgens ons, ruim 4 maanden later, absoluut gelukt! Een nieuwe (Vlaardingse) likeur is geboren, en deze ligt sinds 16 oktober 2021 bij slijterijen ´Tulpglas´, ´De Bourgondiër´ en ´Colins´ in de schappen, allen gevestigd in Vlaardingen.
E-mailen
Bellen
Instagram